Skip to main content

Blog

Website voor hobby fotograaf

Piet Westerveld is hobby fotogaaf en wilde graag een website hebben om zijn foto's en video's te laten zien aan de wereld. Voor elke categorie is een pagina aangemaakt en Piet wisselt elke paar weken de foto's af. 

Ook is de webhosting voor de website is bij Dois Webdesign afgenomen.

Ga naar pietwesterveld.nl 

Nieuwe website voor Raad & Recht

Bij Raad & Recht kunnen inwoners van gemeente Ommen of Hardenberg terecht voor gratis informatie en advies over uitkeringen, belastingen of je rechten bij de overheid. 

De stichting achter Raad & Recht was op zich tevreden over de inhoud van de website. Op een paar punten na was die in principe prima, echter was het systeem erachter niet gebruiksvriendelijk genoeg. Dois Webdesign mocht de website een update geven met een goed achterliggende systeem dat gemakkelijk te beheren is voor de gebruikers. Uiteindelijk is de website compleet vernieuwd met een modern en overzichtelijk ontwerp.

www.raadenrecht.nl 

Vernieuwde website voor Stichting Vechtdalkunsten

Stichting Vechtdalkunsten is een stichting uit Ommen dat als doel heeft het promoten, stimuleren en vernieuwen van kunstuitingen en kunstevenementen in het Vechtdal. Dois Webdesign nam in 2018 het beheer van de website over en het bestuur vond dat het nu tijd was voor een nieuwe uitstraling van de website. De website werd daarom van een ander ontwerp voorzien en de navigatiestructuur werd kritisch bekeken en opnieuw ingericht. Verder is er het volgende toegevoegd:

  • Elke kunstenaar heeft nu zijn eigen pagina met informatie en foto's welke hij/zij zelf kan bijwerken en toevoegen. Het systeem werkt als een soort Facebook en biedt ook de mogelijkheid tot het maken van eigen evenementen, het toevoegen van video's en het toevoegen van vriendkunstenaars. 
  • Kunstenaars hebben de mogelijkheid hun kunstwerken op de website te koop aan te bieden. Dit gebeurt in de vorm van een 'Web-galerie' waar een foto van het werk is te zien met de nodige informatie van het werk en contactmogelijkheid. 

www.vechtdalkunsten.nl 

Zakelijke website voor Administratiekantoor Wind

Wind Administraties te Hardenberg zocht een websitemaker die een professionele website kon maken. Dois Webdesign mocht de website maken en heeft een website opgeleverd met daarop alle diensten vermeld in een frisse, maar zakelijke uitstraling. Tevens is een handige knop toegevoegd waarmee direct via Whatsapp contact kan worden gemaakt.

www.windadministraties.nl 

Website Otterman Techniek in nieuw jasje gestoken

Otterman Techniek is een bekende technische dienstverlener in Hardenberg en omstreken en landelijk opererend. De website was toe aan een nieuw ontwerp en met de inhoud ongewijzigd is de website in een nieuw jasje gestoken. Otterman Techniek zoekt dringend nieuwe collega's en de opzet van de homepage is daarom zo gemaakt dat de vacatures bovenaan staan. Overigens is de homepage modulair, wat wil zeggen dat de onderdelen gemakkelijk naar boven, onder, van links naar rechts kunnen worden gesleept. 

Bovenstaande afbeelding toont de oude en nieuwe website naast elkaar.

www.otterman.nl 

Nieuwe website voor fluitist

Mirjam Altena speelt al vanaf haar 10de fluit en geeft al meer dan 20 jaar fluitles in haar eigen ruimte in Dalfsen. De vorige website was aan een update toe en Mirjam koos voor een compleet nieuwe website. Na een aantal voorstellen koos Mirjam voor deze groene kleur die het meest bij haar past, zo verklaarde ze zelf. Met professionele foto's, alle informatie en een agenda heeft de website een complete en frisse uitstraling gekregen.

www.mirjamaltena.nl 

Nieuwe website voor groep muzikanten

Muzinder is een breed georiënteerd collectief van podiumkunstenaars, dat vanuit een klassieke achtergrond thuis is in verschillende muzikale disciplines. In wisselende samenstelling en stijl biedt Muzinder concerten en klein muziektheater, en werkt zij op maat voor verschillende opdrachtgevers.

De nieuwe website biedt alle info over de muzikanten en een agenda waarop hun optredens is te zien.

www.muzinder.nl 

 

Website voor schoonheidssalon

De website van schoonheidssalon Mooi en Zo is onlangs opgeleverd. De website maakt op de homepage gebruik van het bekende Ken Burns effect, genoemd naar de gelijknamige documentairemaker. Verder bevat het lettertypes uit het logo en zijn de foto's door een fotograaf gemaakt.

De opdracht was een simpele website te maken. Door gebruik van een logo gemaakt door een ontwerper en foto's door een fotograaf is het toch een website geworden met professionele uitstraling. 

www.mooienzo.nu 

Fotografie website opgeleverd

In samenwerking met ontwerpstudio Janneke in Beeld is de website van Korinne Fotografie onlangs opgeleverd. 

Uiteraard bevat de website een mooi portfolio met daarachter weer meerdere foto's van de reportage. Ook is de pagina Reviews op een bijzondere manier opgezet. De teksten zijn voorzien met foto's van de echtparen als achtergrond. 

www.korinnefotografie.nl 

Uitgebreide website die toch rust uitstraalt

Monique de Vries wilde voor haar beautysalon een website en omdat men naar Your Total Care gaat voor de ontspanning was het belangrijk dat de website vooral rust zou uitstralen. Er is daarom gekozen voor een grote foto op de homepage. Omdat Monique ook biologische en veganistische producten verkoopt zijn op de gehele website zachte en natuurlijke kleuren gebruikt. 

De website is verder redelijk uitgebreid met een behoorlijk behandelingen- en productenaanbod. Toch is door gebruik te maken van o.a. mooie stockfoto's de rust bewaard en is het overzichtelijk gebleven. 

www.yourtotalcare.nl 

Professionele website voor professionele coach

De website van 'Anette Ludikhuize - Coaching & Training' had een update nodig en in plaats van de website op bepaalde punten aan te passen besloot Anette de hele website te vernieuwen. De nieuwe website heeft een overzichtelijke homepage met daarop de aangeboden diensten en enkele referenties. Ook zijn bepaalde regels die iets over Anette vertellen er op subtiele wijze geplaatst.

www.anetteludikhuize.nl 

Nieuwe website voor Zwolse ontwerpstudio

Janneke Lekkerkerker is Janneke in Beeld, een ontwerpstudio uit Zwolle. Janneke maakt voor haar ontwerpen gebruik van handgemaakte illustraties en wilde graag om dit goed weer te kunnen geven een nieuwe website. Belangrijk was dat het (rijke) Portfolio er goed op zou komen en dat de mogelijkheid er was om bij elk item een of meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen met bijbehorende tekst. 

Op de website zijn verder recensies te lezen en is de laatste Instagram-post te zien. 

www.jannekeinbeeld.nl 

2Chooz kiest voor stockfoto's

2Chooz is onlangs gestart en zocht voor de nieuwe website geschikte foto's. Een fotograaf was een optie, maar er is gekozen voor stockfoto's. Stockfoto's zijn professionele foto's die tegen betaling vrij kunnen worden gebruikt. 2Chooz heeft schitterende foto's gekozen die de boodschap van de verschillende pagina's goed overbrengen. 

Zo is maar weer duidelijk dat een mooie website nog mooier wordt met professionele foto's.

www.2chooz.nl 

One-page website voor W-in

W-in uit Hardenberg maakt bedrijfsfilms en promotiefilms en wilde een nieuwe website waar het portfolio er op een mooie manier erop kon worden gezet. En dat is gelukt! De nieuwe website opent met een prachtige schermvullende drone video. De menuknoppen die voor de video staan linken allemaal naar een bepaalde plek op de homepage. Het grote voordeel hiervan is dat alle informatie op een pagina staat en geen nieuwe pagina's hoeven te worden geladen. 

www.w-in.nl 

1 website voor 2 fotografen

Jan Pieter en Anike zijn beiden fotografen en hebben samen een bedrijf: janpieterenanike.nl. Het unieke hieraan is dat foto's van twee kanten gemaakt kunnen worden én op twee verschillende plekken, ideaal voor trouwstellen! Het succes van de samenwerking heeft zich al lang bewezen en is op hun nieuwe website duidelijk te zien: