Blog

Belangrijke update Joomla

Gisteravond heeft Joomla versie 3.4.5 van haar CMS vrijgegeven. Deze update lost een zeer ernstige kwetsbaarheid op en is daarom van de hoogste prioriteit. De update lost een beveiligingsprobleem op van Joomla websites met versie 3.2 tot 3.4.4, maar ook een ander probleem voor de versies vanaf 3.0.  

Dois Webdesign adviseert u de update per direct te installeren. Dit kan door in te loggen in het Beheergedeelte en vervolgens zal de melding van de update vanzelf in beeld komen. Is de versie van uw Joomla website ouder dan 3.0? Neem dan z.s.m. contact op met Dois Webdesign.

Het is belangrijk uw website up-to-date te houden. Om op de hoogte te blijven van updates die worden uitgebracht kunt u op de volgende pagina uw e-mailadres achterlaten om u in te schrijven voor de (Engelstalige) beveiligingsnieuwsbrief van Joomla: 

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=JoomlaSecurityNews

Heeft u geen tijd om uw website te onderhouden?

Geen zorgen, met het Veilige Website abonnement hoeft u niet meer om te kijken naar het updaten van uw website. Dois Webdesign houdt uw website veilig door elke update die wordt vrijgegeven te installeren. Ook wordt uw website wekelijks geback-upt. Voor meer informatie over het Veilige Website abonnement kunt u de volgende pagina raadplegen: http://doiswebdesign.nl/webdesign/veilige-website

Bel me terug

Geef je naam en nummer op

Bel me terug

Ik bel je!


  • Kees Meijer
  • 06 - 3057 3685
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Copyright © 2021