Skip to main content

Laat uw website onderhouden

Dois Webdesign maakt haar websites met Joomla. Net zoals computers updates nodig hebben, zo hebben CMS websites, waaronder Joomla, ook updates die moeten worden geïnstalleerd om de veiligheid te garanderen. Helaas komt Joomla nog wel eens negatief in het nieuws doordat websites doelwit zijn van hackers. Vrijwel altijd zijn dit websites die niet goed ge-update zijn.

Veilige Website-abonnement

U kunt met het Veilige Website-abonnement het onderhouden van uw website aan Dois over laten en u heeft er vervolgens geen omkijken meer naar. Het abonnement houdt in:

  • Backup: uw website wordt wekelijks veilig gebackupt
  • Installatie van nieuwe update van het Joomla CMS-systeem
  • Maandelijkse controle op nieuwe updates van geïnstalleerde extensies

Prijzen onderhoudsabonnementen

Abonnement 1: Website met maximaal 3 componenten: € 6,95 per maand

Abonnement 2: Website met 4-7 componenten: € 9,95 per maand

Prijzen zijn exclusief BTW. Klik hier voor de voorwaarden.

Combineren met webhosting

Neemt u naast het onderhoudsabonnement ook webhosting af bij Dois Webdesign? Dan ontvangt u korting. In onderstaande tabel staan de prijzen van het onderhoudsabonnement i.c.m. de 3 hostingpakketten:

  Pakket Basis Pakket Slim Pakket Plus
Abonnement 1 € 9,95 € 11,95 € 14,95
Abonnement 2 € 12,95 € 14,95 € 17,95

Prijzen zijn per maand en exclusief BTW. Kijk op www.doiswebhosting.nl voor meer informatie over de hostingpakketten.

Updates en upgrades

Joomla updates zijn niet hetzelfde als Joomla upgrades. Een update is een aanpassing binnen dezelfde hoofdversie van Joomla, bijvoorbeeld van versie 3.7.2 naar 3.7.3. Een update past alleen de Joomla bestanden aan en niet de databasestructuur en inhoud.

Een upgrade(of migratie) naar de nieuwste Joomla hoofdversie 3.x vanuit een eerdere Joomla versie(1.x, 2.x) is veel ingrijpender. Een migratie valt niet onder het onderhoudsabonnement. Via deze pagina kunt u een offerte aanvragen voor een migratie van uw website.

Klik hier voor het aanvragen van uw abonnement.