Skip to main content

Over Dois Webdesign

Dois Webdesign maakt websites voor zowel kleine partijen zoals ZZP'ers en particulieren, als voor grotere organisaties en MKB-bedrijven. 

Sinds 2010

Het was augustus 2010 toen Kees Meijer begon met Dois Webdesign. Met zijn ervaring in het maken van websites besloot hij het professioneel aan te pakken. Hij had namelijk hobbymatig al tal van websites gemaakt met Joomla, een populair CMS systeem. En nog steeds worden de websites van Dois Webdesign met Joomla gemaakt. 

Joomla?

Joomla is een zeer populair en gratis CMS(Content Management Systeem)-systeem dat veel mogelijkheden biedt. Het is een overzichtelijk systeem dat zowel voor kleine websites met een aantal pagina's als voor grote websites met veel content kan worden gebruikt. 

Dois = 2

Dois is de letterlijke vertaling van het getal twee in het Portugees. De achterliggende gedachte is dat een optimale samenwerking tussen twee 'partijen' tot het beste eindresultaat leidt. Deze samenwerking houdt o.a. eerlijkheid, integriteit en duidelijke communicatie in.

Het getal 2 is een veelzijdig getal en wordt vaker gebruikt dan u wellicht denkt. Zo is op Wikipedia een gehele pagina erover te vinden.